14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Belediye Başkanı İlhan Ocaklı , Şile Cumhur İttifakı paydaşları olan Ak Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, MHP İlçe Başkanı Mustafa Bıçak ve BBP İlçe Başkanı Birkan Ege Şile Devlet Hastanesi ,Şile İlçe Sağlık Müdürlüğü,Şile Diş Hastanesi,Aile Sağlığı Merkezi,112 Acil Ambulans Noktaları ziyaret ederek tıp bayramlarını kutladılar.
Makam ziyaretleri sonrasında çalışanları da görev yerlerinde ziyaret ederek günlerini kutladılar ve günün anısına hediyeler verdiler. Ayrıca Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın Şile Devlet Hastanesinde Poliklinik bölümünde muayene olmak için gelen hastaların yanlarına giderek geçmiş olsun dileklerini sunması ve hastalarla başkan arasındaki samimi sohbet havası görüntülere yansıdı.
Belediye Başkanı İlhan Ocaklı günün anlamıyla ilgili “Toplum sağlığı için gece gündüz demeden fedakarca çalışan, ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen tüm doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı..