Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Orhan karakteri ile adından söz ettiren ünlü şarkıcı Emre Altuğ, Şile Belediyesi tarafından 34.cüsü düzenlenen “Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivalinde” hem coştu ve coşturdu. Ünlü şarkıcı ve oyuncu sevilen şarkılarını hayranları ile seslendirdi.
Festival konserlerine Emre Altuğ Konseri adeta damga vurdu. Pop müziğin sevilen sanatçısı Altuğ’un konserinde vatandaşlar doyasıya eğlendi. Sanatçı sahne performansıyla da tam not aldı.
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı sanatçıya Şile Bezi hediye ederken Emre Altuğ kendisine “Başkanım konser öncesi tüm Şile’yi gezdim Şile Bezleri çok güzel her renk var ancak siyah bulamadım siyah üzerinde çalışmak yapmak lazım” dedi. Başkan Ocaklı’da Altuğ’a mesaj alınmıştır ne bu kadarını yaptık elbette siyah üzerine arkadaşlar çalışmaları gerçekleştirir ve gereği yapılır . Bir dahaki sefere diyelim diyerek cevap verdi.